قلیون آنلاین چیتگر

خانه » قلیون » قلیون آنلاین چیتگر

شماره سفارش الو قلیون

شماره سفارش الو قلیون

قیمت الو قلیون

قلیون عربی

قلیون عربی

هزینه: 400 هزار تومان

ثبت سفارش قلیون عربی

قلیون اسپشیال

قلیون اسپشیال

هزینه: تماس بگیرید

ثبت سفارش قلیون اسپشیال

defult اگر می خواهید در میهمانی، جشن تولد و عروسی، تجربه ای متفاوت و یونیک (Unique) برای میهمانان خود ایجاد کنید، پیشنهاد ما به شما استفاده از سرویس هوکا بار است. هوکا بار با ایجاد بار قلیون به همراه بارمن (Barman) به شما کمک می کند تا لحظاتی فراموش نشدنی را برای میهمانان قلیان دوستتان فراهم کنید. در صورت تصمیم به داشتن چنین سرویسی در جشنتان، با ما تماس بگیرید.همچنین، قبل از سفارش سرویس، در خصوص تعداد قلیان و بارمن با توجه به تعداد میهمانان، می توانید از ما مشاوره بگیرید.
توجه! توجه! توجه!
  • زمان استفاده از هر قلیان یک شب است.
  • قیمت هر سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) 100 هزار تومان است.
  •  قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما خواهد شد. قلیون های معمولی، عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.
  • اگر ساعت اضافه را در زمان سفارش اعلام فرمایید، برای ساعات اضافه مد نظر شما، تعداد سری اضافی قلیان به همراه توتون و ذغال اضافی محاسبه و تحویل می­گردد.
  • زمان ارسال قلیان از لحظه ثبت سفارش 45 دقیقه است.

نکات بهداشتی

قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه می­شوند.

بعد از هر بار مصرف توسط هر مشتری، شیشه، تنه و سری قلیون ها قبل از تحویل به مشتری بعدی، به صورت کامل شسته می­شوند.

قلیون آنلاین چیتگر: در این مقاله قرار است راجب قلیون آنلاین چیتگر صحبت شود. به گزارش فرارو، گرایش مردم ایران به کشیدن قلیان سالهاست بیشتر شده است و روزانه تعداد زیادی از مردم از آن مصرف می‌کنند. و این آمار روز به روز در حال افزایش است. شما به راحتی میتوانید قلیون آنلاین چیتگر را در سرتاسر ایران تهیه و مصرف کنید. عده ای این امکانات را در منزل تهیه و استفاده میکنند که دردسرهای خود را به دنبال دارد، امروزه دیگر کمتر کسی پیدا می‌شود که بخواهد وقت خود را صرف آماده سازی آن در منزل کند. شما می‌توانید با استفاده از سفارش از سایت و اپلیکیشن معتبر به راحتی و بدون دردسر در زمان کوتاه با کیفتی عالی محصولات، ساعاتی خوش را در سرویس قلیون آنلاین کنار خانواده و دوستان سپری کنید. در ایران انواع ااین محصول با استفاده از تنباکوهای مرغوب دیده می‌شود، همچنین در دهه های اخیر تنباکو با طعم های میوه ای نیز به بازار عرضه می‌شود.

دلت قلیون خوب میخواد؟ اینکه خیلی راحته !! با شماره 091050584977 تماس بگیر تا سفارشتو آنلاین ثبت کنن. تا سرویس قلیون آنلاین در سریعترین زمان ممکن برات ارسال بشه.

قلیون آنلاین چیتگر

سلامت نیوز: به دنبال یافته های جدید دلگرم کننده برای مقابله با ویروس کرونا، محققان اعلام کردند، از داروهایی که معمولا برای درمان سرطان پروستات تجویز می شوند نیز می توان در قلیون آنلاین چیتگر درمان کووید-۱۹ استفاده کرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محققان دریافتند، روش قلیون آنلاین چیتگر درمانی در سرطان پروستات که نوعی روش در مسدود کردن تستوسترون است باعث کاهش توانایی ویروس کرونا، سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) در آلودگی سلول های ریوی در آزمایشگاه نیز می شود. به گزارش سایت امپریال کالج لندن،این قلیون آنلاین چیتگر تحقیق که توسط محققان سرطان در کالج امپریال قلیون آنلاین چیتگر لندن و دانشگاه اسکس انجام شده است، بخشی از تلاش های گسترده تر برای یافتن داروهای موجود است که می توانند کووید-۱۹ را با کاهش توانایی ورود ویروس به سلول ها مسدود کند. گروه تحقیقاتی می گوید: این مطالعه، شواهد زیادی از گروه های سراسر جهان برای پشتیبانی از آزمایش های بالینی بعدی برای ارزیابی اثر داروها و آنتی آندروژن ها در درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ ارائه می کند. مسدود کردن عفونت مشخص شده است که سارس-کوو-۲، ویروسی که باعث بیماری کووید-۱۹ می شود به اندام های مختلف بدن حمله می کند اما شاهد بیشترین تخریب در ریه ها هستیم. محققان در جدیدترین مطالعه خود بر روی یکی از پروتئین های مورد استفاده ویروس برای ورود به سلول های ریه به نام TMPRSS۲متمرکز شدند تا دریابند کاهش سطح آن موجب مسدود شدن عفونت خواهد شد یا خیر. پروفسور شارلوت بیوان از گروه جراحی و سرطان اظهار کرد: این مطالعه نه تنها از تحقیقات بالینی بیشتر در مورد داروهای سرطان پروستات پشتیبانی کرده است بلکه پیشنهاد می کند تا داروهای دیگری که می توانند در مقابله با کووید-۱۹ مفید باشند نیز مورد بررسی قرار گیرند. هورمون های جنسی مردانه یا آندروژن ها باعث افزایش سطح TMPRSS۲ در چندین بافت به ویژه در پروستات می شوند اما داروهایی که برای مدیریت سرطان پروستات استفاده می شوند قابلیت مسدود کردن آندروژن ها را دارند، بنابراین با افزایش TMPRSS۲ مقابله کرده و گزینه درمانی جدیدی را برای بیماری کووید-۱۹ ارائه می دهند نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه سفارش آنلاین قلیون آنلاین سعادت آباد به این مطلب مراجعه نمایید .

برای دریافت خدمات آنلاین قلیون آنلاین میتوانید به لینک فوق مراجعه فرمایید.

این گروه با هدایت پروفسور شارلوت بیوان از امپریال کالج لندن و دکتر گرگ بروک از اسکس دریافتند که داروی انسداد آندروژن، انزالوتامید- داروی قابل تحمل که به طور گسترده ای در درمان سرطان پیشرفته پروستات استفاده می شود- سطح TMPRSS۲ را در ارزیابی آزمایشگاهی سلول های ریه انسان کاهش می دهد. آنان دریافتند که این روش درمانی باعث کاهش قابل توجه ورود سارس-کوو-۲ و عفونت در سلول های ریه می شود. درمان بالقوه پروفسور شارلوت بیوان، از گروه جراحی و سرطان گفت: این مطالعه نه تنها از تحقیقات بالینی بیشتر در مورد داروهای سرطان پروستات پشتیبانی می کند بلکه شناسایی قابلیت سایر داروهایی را که در مقابله با کووید-۱۹ مفید خواهند بود را نیز پیشنهاد می کند. همان طور که در مقابله با سرطان آموخته ایم، وجود طیف وسیعی از داروها به عنوان تجهیزات مفید هستند و داروهایی که برای درمان بیماری های دیگر آزمایش و تایید شدند این مزیت را دارند که به سرعت هدف گیری دوباره آن برنامه ریزی شود. دکتر گرگ بروک، از دانشکده علوم زندگی در دانشگاه اسکس بیان کرد: مردان نسبت به زنان به بیماری شدیدتر مبتلا می شوند و مرگ ومیر بیشتری با ابتلا به کووید-۱۹ دارند و این مورد نشان می دهد هورمون جنسی مردانه آندروژن ممکن است در شدت ابتلا به بیماری نقش داشته باشد. وی افزود: سال های زیادی در مورد نقش آندروژن در سرطان تحقیق کردم، بنابراین توانستم با استفاده از این دانش دریابم که آنتی آندروژن ها، داروهایی که برای درمان سرطان پروستات استفاده می شوند، باعث کاهش عفونت سارس-کوو-۲ نیز می شوند. بروک تاکید کرد: ما ثابت کردیم که این داروها توانایی ویروس را برای ورود به ریه ها کاهش می دهد بنابراین اطلاعات ما از آزمایش های بالینی برای بررسی اینکه آنتی آندروژن ها می توانند شدت کووید-۱۹ در افراد آلوده به ویروس را کاهش دهند، پشتیبانی می کند. در حال حاضر، دو آزمایش بالینی ارزیابی آنتی آندروژن ها در درمان کووید-۱۹ در ایالات متحده و همچنین سوئد در حال انجام است و انتظار می رود یافته های اولیه در اواخر سال جاری ارائه شوند. نتایج این تحقیق در نشریه Nature Communications منتشر شده است.


به اشتراک بگذارید


دیدگاه ها: (0)

دیدگاهتان را بنویسید

به مطلب امتیاز دهید*

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همین حالا با ما تماس بگیرید